Cautare

61485 de rezultate pentru "imagini recente cu miu catalin din balasan" (5.91 secunde)
Congaz incepe, astfel, trendul descendent al afacerilor pe care le deruleaza, in conditiile in care, din cate se aude, ar putea "scapa" printre degete si viitoarea licitatie privind extinderea bransarii la gaze ce se va organiza in orasul Navodari.
Din 2 noiembrie, in fiecare miercuri, de la ora 23.00, TVR 2 aduce telespectatorilor prima si singura emisiune tv dedicata in exclusivitate vinurilor si oenoturismului.
Haluk Kurcer si-a inceput cariera profesionala in 1977, la Garanti Bank Turcia, iar astazi urmareste cu interes cifrele de audienta a televiziunii pe care o conduce. ... - Ati migrat” din industria bancara catre mass-media.
Mai mult decat atat, prin faptul ca sunt atemporale si usor de gasit pe piata, aceste piese te vor scoate din orice situatie critica si te vor ajuta sa arati mereu perfect, indiferent de natura evenimentului la care vei merge!
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul:
Consilierul judetean PNL Catalin Paraschiv a anuntat ca judetul nostru a incheiat un parteneriat cu o provincie spaniola. ... “Marti, in cadrul Consiliului Judetului, am primit o delegatie oficiala din partea provinciei Casere, situate in vestul Spaniei.
Presedintele Comisiei Juridice din Senatul Romaniei, Toni Grebla, a declarat ca ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ar trebui sa isi asume un eventual raport de tara negativ al Comisiei Europene.
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat vineri ca, in cazul in care Mircea Geoana ar fi castigat alegerile prezidentiale, Catalin Voicu ar fi fost ministru de Interne in acest moment.
Achizitionarea unei locuinte cu banii jos este, de cele mai multe ori, extrem de dificila. ... Cu toate acestea, in afara dobanzii afisate, beneficiarii creditului imobiliar sunt nevoiti sa plateasca o serie de taxe si comisioane, pe care trebuie sa le ia in calcul.
Echipa nationala de fotbal a pompierilor din Romania va debuta astazi la Campionatul European de la Ploiesti, programat in intervalul 14-17 iunie, la care vor mai participa reprezentativele similare ale Angliei, Frantei, Luxemburgului si Greciei.
Amenintat cu instanta de o multime de vedete, ultima pe lista fiind Oana Zavoranu, Catalin Maruta a ajuns totusi, zilele trecute, sa fie parte intr-un proces in care un milionar din Romania ii cere daune uriase pentru denigrarea imaginii!
Mana rupta atarna langa mine Medicul Catalin Piviniceru, unul dintre cei 5 supravietuitori ai accidentului aviatic din Apuseni, a rememorat momentele groaznice prin care a trecut in așteptarea salvatorilor.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. Ei au fost preluati imediat de o ambulanta si transportati la Spitalul din Ploiesti pentru investigatii.
Actorul Ion Dichiseanu si luptatorul Catalin Zmarandescu vor candida in Capitala din partea PNG-CD, alaturi de liderul partidului, George Becali, in timp ce fostul fotbalist Helmuth Duckadam va candida in judetul Arad.
Primar intr-un singur tur dupa 101% din voturi. ... Potrivit ziarului, Catalin Chereches este cotat cu 63,6% sanse sa castige campania electorala, iar pe locul doi, la mare distanta, s-ar clasa independentul Mircea Dolha cu 17,9%, urmat pe locul trei de candidatul PDL, Mihai Patrascu cu 7%.
Este un drum al consolidarii economice a Romaniei, pe care ne-am angajat nu de azi, de ieri, ci vine in continuarea si completarea programului de guvernare al USL - Uniunea Social Liberala, pentru cine nu-si mai aduce aminte cum se traduce acest acronim -, in noile coduri regasindu-se masuri cu cert impact social.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. ... "Cel mai "dureros" accident a fost cel din toamna trecuta in Germania, la calificarile campionatului mondial de viteza:
Scolarii, pregatiti de Dumitru Barbu, au invins cu 3-1 pe Ceahlaul Piatra Neamt, golurile craiovenilor fiind marcate de Hery Kim (2) si Dragos Tescan. ... Craiova, antrenata de Dumitru Barbu, este compusa din:
Predoiu, pe locul 3 si la alegerile pentru sef de scara, dupa 2 candidati care nici nu stau in bloc Esecurile continua pentru fostul candidat PNL Catalin Predoiu, cel al carui destin era sa uneasca voturile de dreapta din Bucuresti.
Seful Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, precizeaza ca s-a alaturat PD-L din dorinta de a contribui la innoirea clasei politice romanesti, dar ca nu va fi niciodata parte a unui proiect politic alaturi de Dumitru Dragomir.
google-analytics.com